Ochelari de soare bărbați

Ochelarii de soare potriviți îți pot duce stilul de la bun la al naibii de bun. 

Pentru a te asigura că ai perechea potrivită pentru tine, decide mai întâi ce fel de look vrei să adopți. Pentru a evita să arăți ciudat cu ochelarii de soare, trebuie să știi ce face ca o pereche de ochelari de soare să fie bună și cum să alegi un stil care ți se potrivește.

Ochelarii de soare au două funcții: să arăți cool și să îți protejezi ochii de razele solare puternice. Dar nu toate lentilele au stratul protector necesar pentru a bloca lumina UV. Dacă îți cumperi ochelarii de soare de la un tip de pe stradă, probabil că nu oferă o bună protecție pentru ochi.  

Când îți alegi ochelarii de soare, asigură-te că sunt de înaltă calitate, blochează toate razele nocive ale soarelui și îți păstrează ochii în siguranță.

Tipuri moderne de ochelari de soare pentru bărbați

Ochelari de soare aviator – Ochelarii de soare clasici de pilot aviator, cu lentile în formă de picătură și ramă metalică subțire, au fost un clasic din toate timpurile, de la filme la publicul obișnuit. A fost cel mai longeviv design în tendințe pe care oamenii l-au acceptat în orice moment și în toate anotimpurile. Ochelarii de soare de tip aviator au fost acceptați și folosiți pe scară largă de piloți la începutul anilor 1970, de unde și numele de ochelari de soare de aviator pilot. Aceștia au fost aduși în trend odată cu lansarea filmului „Top Gun”.

Ochelari de soare supradimensionațiStilul și designul comun de la începutul anilor 1980, adaptat în principal de actori și actrițe, ochelarii de soare supradimensionați cu ramă rotundă, dreptunghiulară și groasă au fost o tendință comună a modei. 

Ochelari de soare pătrați – Ochelarii de soare de formă pătrată sunt de obicei purtați de persoanele care sunt active în domeniul sportului. Ei sunt mai puțin populari decât ochelarii de soare rotunzi și ovali.

Ochelari de soare ovali – Ochelarii de soare de formă ovală sunt, de asemenea, foarte răspândiți în rândul sportivilor și al atleților profesioniști, în special al jucătorilor de tenis. Cel mai comun exemplu de ochelari de soare ovali este cel folosit în filmul „The Matrix”.

Ochelari de soare Alexander Mcqueen bărbați

Ochelari de soare Balenciaga bărbați

Ochelari de soare BOSS bărbați

Show next

Ochelari de soare Bottega Veneta bărbați

Ochelari de soare CALVIN KLEIN bărbați

Ochelari de soare Carrera bărbați

Ochelari de soare Diesel bărbați

Ochelari de soare Ermenegildo Zegna bărbați

Ochelari de soare Fossil bărbați

Ochelari de soare Gucci bărbați

Show next

Ochelari de soare Guess bărbați

Ochelari de soare Hawkers bărbați

Ochelari de soare INVU. bărbați

Ochelari de soare Jimmy Choo bărbați

Ochelari de soare Karl Lagerfeld bărbați

Ochelari de soare Marc Jacobs bărbați

Ochelari de soare Ocean Sunglasses bărbați

Ochelari de soare POLAR bărbați

Ochelari de soare Polaroid bărbați

Ochelari de soare Police bărbați

Ochelari de soare STING bărbați

Ochelari de soare Ted Baker bărbați

Show next

Ochelari de soare Tommy Hilfiger bărbați

Ochelari de soare Trussardi bărbați

Ochelari de soare Zadig & voltaire bărbați

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Stil Urban
Logo